Volontiraj za nas

Programiraj za Hrvatsku lokalne grupe su grupe volontera koji rade na rješavanju problema u njihovoj zajednici te kako bi vlasti radile za svoje građane. Jesi li programer, dizajner, tehnologist, organizator u svojoj zajednici, novinar ili javni službenik? Mi te trebamo!


Volontiraj. Za promjenu.

Volontirati u svojoj zajednici možeš i ti!

Kako bi ovo moglo funkcionirati, trebamo tebe. Bez obzira jesi li dizajner, developer, novinar, mladi poduzetnik ili netko s puno ideja - stvaranje i pokretanje korisnih aplikacija za opće dobro sada je udaljen samo jedan klik. Nemoj čekati, uključi se već danas i pomozi nam u ostvarenju naših ciljeva.


Volontiraj za povezivanje

Volontiraj za vještine

Volontiraj za promjenu


Civilno društvo. Demokracija.

Jednu od osnovnih vrijednosti demokracije predstavlja civilno društvo i građani koji se aktivno uključuju u sva područja društvenog djelovanja.

Biti aktivan i biti odgovoran dvije su osnovne vrline civilnog društva. Kao takvo, civilno društvo ima važnu ulogu u razvoju demokracije, osobito u zemljama mlade demokracije kao što je Hrvatska. Organizacije civilnog društva i inicijative građana predstavljaju slobodan oblik udruživanja građana što je jedna od ključnih odrednica moderne demokracije. Osnovne karakteristike različitih oblika udruživanja građana u demokraciji su neovisnost, dobrovoljnost i pluralizam.


Programiraj za Hrvatsku. Lokalne grupe.

Građani imaju moć pomoći svojim gradovima u važnim odlukama. Pomozi grupi u svom mjestu:


Nema tvog mjesta? Započni grupu u svom mjestu.

Želiš li i pomoći svome gradu? Pokreni lokalnu grupu u svom mjestu!