Budi dio Code for Croatia organizacijske ekipe!

Code for Croatia pokreću volonteri - poput tebe! Ako tražiš način da pridoneseš rastu naše tech zajednice, pogledaj otvorena mjesta. Code for Croatia prilike su pred nama. Trebamo te da nam pomogneš oblikovati budućnost #opensource #opendata tech zajednice u Hrvatskoj.

Pridruži se našem timu i prihvati izazov volontiranja u tech zajednici koja od 2014. godine djeluje na području Hrvatske. U Code for Croatia očekuje te dinamično volontiranje, prilika za networking, razvoj novih vještina i potencijal za uspješnu tech karijeru.

Otvorena mjesta u Code for Croatia

Trenutno su otvorene pozicije:

  • Voditelj_ica zajednice
  • Zamjenik_ca voditeljice zajednice
  • Voditelj_ica komunikacija
  • Organizator_ica događanja

Otvorene pozicije za mentorstvo:

  • Koordinator_ica zajednice
  • Specijalist_ica za podatke
  • Koordinator_ica projekata

Javi nam se ako si zainteresiran_a volontirati i donositi pozitivne promjene u Code for Croatia. Pogledaj u nastavku za više informacija kako poslati prijavu.

Kako se prijaviti

Izgleda li ti privlačno? Iščekujemo tvoju prijavu! Posjeti link za prijavu.

Pogledaj ostale volonterske mogućnosti u Code for Croatia.

Raznovrsnost

Code for Croatia je izvrsno mjesto za stjecanje iskustva u ulogama do kojih inače ne bi imao pristup u različitim stupnjevima svoje karijere. Te su uloge osobito važne za one slabo zastupljene u tech industriji jer dodaju nove primjere u tvoj portfolio.

Posebno kao volonterska organizacija cijenimo učenje, rast i mentorstvo. Radimo na tome da pomognemo jedni drugima da uče, pa nas zanima tvoj potencijal i motivacija.

Tražimo više raznolikih pojedinaca kako bismo pružili novu perspektivu u poboljšanju našeg programa. Razmisli o prijavi i kontaktiraj nas ako imaš pitanja o pozicijama i/ili pridruživanju našem timu. Voljeli bismo te uvjeriti zašto si odličan izbor za našu zajednicu!

1 Like

A post was split to a new topic: Hackathon ideas