Dostavili su odgovor na zahtjev baza civilnih zrakoplova na drugu adresu

Bok ekipo.
Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo mi je poslala trazenu bazu podataka na moj mail, a nisu htjeli preko Imamo pravo znati stranice.
Kako da ja sad oznacim zahtjev, je li on uspjesan, neuspjesan?
Jer ja zahtjev mogu oznaciti kao uspjesnim no nikakav fajl (baza podataka u mom slucaju) nije uz njega prilozen,

U odgovoru sam poslao upit da trazenu bazu uploadaju na data.gov.hr, no ne ocekujem da ce tome udovoljit kad su vec u samom pocetku sveli komunikaciju na privatni mail.

Unaprijed hvala.

S obzirom da si u svom zahtjevu poslanim putem IPZ naveo da zelis odgovor
elektronskim putem, i adresa s IPZ presdstavlja adresu za odgovor, njihova
je zakonska duznost odgovoriti na adresu za odgovor (IPZ).

Radi se o ovom zahtjevu:
http://imamopravoznati.org/request/hrvatski_registar_civilnih_zrako

Predlazem da im odgovoris na email i zamolis da odgovore na email adresu za
odgovor.

Ako odbiju odgovoriti kako si trazio, mozes napisati Predstavku Povjereniku
za informiranje.

Jos da dodam:

  • promjeni u status “odgovorili su postanskim putem” i ostavi komentar putem linka a u komentar napisi datum kada si zaprimio odgovor i ako u odgovoru pise KLASA i URBROJ navedi i te podatke u komentar
  • nemoj stavljati status uspjesan
  • kada stigne odgovor na tvoj zahtjev na IPZ, provjeri odgovor i azuriraj status

Za primjer kako pisati komentare pogledaj na sljedecem linku: http://imamopravoznati.org/request/registar_izdanih_suglasnosti_za
Vazno je dodavati komentare kronoloski i stavljati relevantne datume i opis odgovora koje si dobio mimo IPZ kako bi ti lakse mogli savjetovati koje su sljedece akcije koje trebas poduzeti.

Predlozak za Predstavku kojeg ces ispuniti online i isprintati koristenjem tipke za Print na stranici (mozes odabrati PDF - Chrome browser ima opciju da na mjestu printera odaberes Save as PDF) i dostaviti u prilogu maila sa svoje adrese na email adresu Povjerenice (ppi@pristupinfo.hr). U predstavci ces navesti da je tijelo postupilo suprotno odredbi cl.17 st.2 i dostavilo odgovor na drugu adresu a ne onu s koje si dostavio zahtjev. U obrazlozenju predstavke mozes i staviti link na tvoj zahtjev na IPZ kako bi ZPPI inspektor mogao istraziti tvoj slucaj.