Prijave za projektnu ekipu za Popravi.to - trebamo pomoć

Pozdrav, ja mogu pomoći s istraživanjem i prevođenjem

1 Like

prijavljujem se.

Lp :grinning:

1 Like

Pozdav,
iz Petrinje sam i imam nešto iskustva u izradu weba, grafičkom dizajnu, marketingu na društvenim mrežama, pisanju projekata itd. Imam dosta godina, pa se ne čudite iskustvu na svim tim poljima :slightly_smiling_face:

Obzirom da živim na području pogođenom potresom, i ja sam malo izvan funkcije pa nisam sposobna nositi se s puno novih obaveza. Ali javite gdje bih vam mogla biti najkorisnija. Rado ću sudjelovati u ovom sjajnom projektu.

Pozdrav,
Palma Miličević

2 Likes

Pozdrav, mogu pomoći oko istraživanja i (možda) oko administriranja portala :cat:‍:motorcycle:

1 Like

Pozdrav, htjela bih pomoći kao dizajner :slight_smile:

1 Like

Pozdrav, volila bi pomoci kao frontend programer

1 Like

Hvala svima od :heart: na prijavama za projekt!

Trenutno za inicijalno postavljanje projekta imamo 18 prijavljenih volontera na projektu.

Ako se još netko želi uključiti, možete se javiti bilo kada, jer portal će konstantno trebati ljubavi kako bi mogao pravilno funkcionirati. Možete mi se javiti odgovorom na ovaj post, ili meni na privatnu poruku ili na email (pronađite u mom profilu).

Ekipa @PopraviTo traži još volontera i volonterki!

Kako bi Popravi.to prijave javnih komunalnih problema poslao na pravu adresu, naš portal treba imati točne email adrese za svaku kategoriju prijave.

Ako želiš pridonijeti editiranjem naše tablice kategorija i kontakata, javi se putem privatne poruke putem mog profila @schlos .

1 Like

Pozdrav!

Ako je još potrebno, mogu pomoći s administracijom Linux servera. Imam nešto volonterskog i profesionalnog iskustva s tim, a Linux mi je daily driver već godinama, i rado bih ta znanja utopio u nešto društveno korisno :smiley:

1 Like

Ako još trebate pomoć, ili ćete trebati u budućnosti, nudim pomoć u vezi web dizajna. Imam više od 15 god. prof. iskustva u dizajnu web stranica i volju da doprinesem ovakvom korisnom projektu.

2 Likes

Popravi.to ekipa za društvene mreže treba pomoć. Ako imaš slobodnog vremena, voliš biti na društvenim mrežama i želiš biti dio Popravi.to ekipe, javi nam se!

1 Like

Ne stižem i nemogu biti dio još jednog ambicioznog projekta (bar dok 2-3 moja ne privedem kraju), ali ako treba pomoći jednokratno oko neke promocije po društvenim mrežama kao one-off task napišite što treba i kako pa to odradimo :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Naša vrijedna Popravi.to ekipa treba pomoć frontend programera. Ako imaš slobodnog vremena, proaktivan_a si, voliš izazove i želiš poboljšati Popravi.to portal, javi nam se postom ovdje ili možeš meni na privatnu poruku.

Pozdrav, ja sam zainteresiran da vam pomognem oko front-end stvari. Volio bih cuti sto se tocno treba napraviti. Predlozi kako je najbolje da stupimo u kontakt.

CV - https://www.linkedin.com/in/vblazenka/

2 Likes

Odlicno Vedrane. Imamo popis ticketa labeliranih s “Bug” i “Help Wanted” na Githubu, ali biti ce lakse da se cujemo na Meet. Posaljem ti detalje za Meet.

Smjernice za development mozes naci u prvom postu ovdje:
https://codeforcroatia.org/t/popravi-to-testna-i-razvojna-okolina/495?u=schlos

1 Like

Super, budem veceras pogledao GitHub. Mislim da cu se snaci za sada. Bilo bi super kad bi napravili neku labelu za prioritete pa da se prema njima mogu ravnati. :slight_smile:

Mozes pogledati prioritete ovdje u stupcima “Backlog” i “Development to-do” sve sto nije assignano na nekoga se moze uzeti - ostavi komentar u ticketu pa cu te dodati u repo kada vidim tvoj GH username: Popravi.to priorities · GitHub

Filtrirano s ticketima “Bug” i “Help wanted”:

Ako nedostaje infoa u nekom ticketu, ostavi komentar u ticketu pa cu nadopuniti.

Pozdrav, vidjela sam ovo na twitteru pa se želim javiti za potrebe dizajna.

Radovi na: www.shegadigital.com

2 Likes

Ekipa, žao mi je vidjeti da se napravio fallback na neku gotovu temu koja nije na razini prijašnjeg dizajna, pa i dalje nudim dizajnersku pomoć.

1 Like

Hvala na prijavi!

Evo ukratko zasto smo revertali na defaultnu temu:

Vezano uz dizajn, ovo su stvari koje su nam preostale: